flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Закарпатському окружному адміністративному суді відбувся День відкритих дверей

10 травня 2012, 11:32

10 травня 2012 року в Закарпатському окружному адміністративному суді   з метою забезпечення відкритості діяльності судової гілки влади відбувся День відкритих дверей для студентів 3-го курсу юридичного факультету Закарпатського Державного Університету та всіх бажаючих, які проявляють інтерес до здійснення правосуддя адміністративним судом.

Захід розпочався із знайомства з роботою, а саме із запису осіб, які входять до приміщення суду працівником спецпідрозділу «Грифон». В залі судового засідання ЗОАС в приміщені за адресою, м. Ужгород, вул. Загорська, 30 для студентів з короткою ознайомчою промовою виступив заступник голови суду -  Олексій Миколайович Шешеня, заступник керівника апарату суду – Лакатош Наталія Михайлівна та помічником голови суду – Тетяна Гаврилець. Студенти отримали інформацію про адміністративне судочинство, функціонування системи судочинства в Україні, роботу адміністративних судів, як ланки даної системи, порядок призначення суддів на посади, принципи здійснення автоматизованого розподілу справ між суддями. Студентам зазначено, що випускники їхнього ВУЗу також працюють в суді, зокрема і помічник голови суду.   

Помічником голови суду проведено оглядову екскурсію по приміщенню суду, під час якої студентам доведено інформацію  про роботу всіх структурних підрозділів суду судових розпорядників, секретарів судових засідань та помічників суддів. Гості поспілкуватись з працівниками апарату суду.

Значна кількість студентів виявила бажання проходити майбутню  навчально-виробничу практику саме в Закарпатському окружному адміністративному суді.

В кінці зустрічі представники суду побажали студентам успішного навчання та після здобуття необхідного кваліфікаційного рівня освіти спробувати свої сили в конкурсі на заміщення вакантної посади працівника апарату суду.