flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Закарпатському окружному адміністративному суді проведено семінар навчання для секретарів судового засідання.

20 червня 2012, 14:25
Головою Закарпатського окружного адміністративного суду Андрійцьо В.Д. за сприяння ТУ ДСА в Закарпатській області та Національної школи суддів України було ініційовано проведення семінару для секретарів судового засідання місцевих судів Закарпатської області на тему «Фіксування судового процесу технічними засобами».
 
Отож, 19 червня 2012 року в приміщенні Закарпатського окружного адміністративного суду проводився семінар за участі секретарів судових засідань місцевих судів області, зокрема районних, міськрайонних судів, господарського та окружного адміністративного судів Закарпатської області, які потребують сертифікації. Семінар було проведено представниками Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України.
 
Відкрили семінар начальник ТУ ДСА в Закарпатській області Форкош М.І. та заступник голови Закарпатського окружного адміністративного суду Шешеня О.М., які привітали гостей, учасників семінару  та побажали їм хороших успіхів у навчанні та отримання сертифікатів.
 
Розпочала семінар Слюсар Людмила Антонівна – директор Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України, яка розповіла про обов’язки посадових осіб, які здійснюють фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу. Про склад програмно-апартних засобів комплексів з фіксування судового процесу, порядок звукозапису та правила зберігання архівних та робочих копій розповів Бадзян Андрій Ігорович – головний спеціаліст з інформаційних технологій ТУ ДСА у Львівській області.
 
Після закінчення семінару Слюсар Л.А. вручила сертифікати всім учасникам семінару та подякувала за плідну співпрацю.