flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Закарпатського окружного адміністративного суду прийняли участь в семінарі з питань виборчого законодавства.

19 липня 2012, 14:20
Вищим адміністративним судом України спільно з Проектом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Справедливе правосуддя» та Міжнародною фундацією виборчих систем розпочато проект, спрямований на підвищення кваліфікації суддів адміністративних судів з питань застосування виборчого законодавства. В його рамках 18 липня 2012 року у м. Львів було проведено семінар з питань виборчого законодавства.
 
Метою вказаного семінару було забезпечення єдності судової практики щодо однакового тлумачення та застосування виборчого законодавства при вирішенні виборчих спорів.
 
У даному засіданні приймали участь судді апеляційних, окружних, місцевих загальних судів. Від Закарпатського окружного адміністративного суду участь у семінарі прийняв заступник голови Закарпатського окружного адміністративного суду – Шешеня О.М., судді – Гебеш С.А., Рейті С.І., Скраль Т.В.
 

Лекторами семінару виступили судді Вищого адміністративного суду України, Львівського апеляційного адміністративного суду та експерти з питань виборчого законодавства. Судді Закарпатського окружного адміністративного суду приймали активну участь в обговоренні проблемних питань щодо забезпечення єдності судової практики при вирішенні виборчих спорів.