flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Закарпатського окружного адміністративного суду прийняли участь в семінарі, що відбувся у Львові.

30 липня 2012, 10:13
 
Вищим адміністративним судом України спільно з Регіональним представництвом Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців в Білорусі, Молдові та Україні 27 липня 2012 року у м. Львів організовано семінар для суддів, які розглядають справи щодо статусу біженця та особи, яка потребує додаткового захисту, примусового повернення і примусового видворення іноземця чи особи без громадянства з України.  
 
 
Метою вказаного семінару було ознайомлення суддів з останніми змінами в законодавстві України у сфері міграції, новою редакцією постанови Пленуму ВАСУ «Про судову практику розгляду спорів щодо статусу біженця та особи, яка потребує додаткового захисту, примусового повернення і примусового видворення іноземця чи особи без громадянства в Україні».
 

        У даному семінарі приймали участь судді Івано-Франківського, Волинського, Львівського, Тернопільського окружних адміністративних та Львівьсокго апеляційного адміністративного суду. Від Закарпатського окружного адміністративного суду участь у семінарі прийняли судді – Гаврилко С.Є., Маєцька Н.Д., Калинич Я.М., Ващилін Р.О..