flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про конкурс на заміщення вакантних посад

01 червня 2017, 12:14

       Закарпатський окружний адміністративний суд оголошує конкурс на заміщення тимчасово вакантної посади державного службовця категорії «В» – секретаря судового засідання Закарпатського окружного адміністративного суду – 2 посади.

       З умовами проведення конкурсу на заміщення тимчасово вакантної посади державного службовця категорії «В» – секретаря судового засідання Закарпатського окружного адміністративного суду – 2 посади тут.

Для участі у конкурсі необхідно подати наступні документи:

Перелік документів

1

копію паспорта громадянина України

2

письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі

3

письмову заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки

4

копію (копії) документа (документів) про освіту

5

посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою

6

заповнену особову картку  встановленого зразка

7

декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік

        

       Кінцевий термін подачі документів 30 червня 2017 року включно.

 

      Проведення конкурсного відбору на вищевказану посаду державної служби  відбудеться 06 липня 2017 року, о 09:30 за адресою м. Ужгород, вул. Загорська, буд. № 30.

       

       Перелік тестових запитань розміщено на сайті Національного агентства України з питань державної служби.

 

       Додаткову інформацію щодо проведення конкурсу можна отримати у начальника відділу кадрової роботи Денчилі Михайла Михайловича за телефоном (0312) 61-32-33 або надіславши листа на електронну пошту denchylia@adm.zk.court.gov.ua.