flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівництво Закарпатського окружного адміністративного суду збирає прес-конференцію

11 травня 2018, 13:30

      14 травня 2018 року об 11 годині у приміщенні Ужгородського прес-клубу  (м.Ужгород, пл.  Жупанатська, 15/4) відбудеться прес-конференція керівництва Закарпатського окружного адміністративного суду, представників ТУ ДСА України в  Закарпатській області та інших учасників з приводу протизаконних  дій  та неправдивих заяв Закарпатських профспілок  громадськості, які   перешкоджають  здійсненню правосуддя та підбурюють  громадян до кровопролиття.

      У рамках зустрічі голова Закарпатського окружного адміністративного  суду Шешеня О.М., суддя-спікер Плеханова З.Б., керівник апарату суду Скрипчук О.О., начальник ТУ ДСА України в Закарпатській області Кошинський О.О. , завідувач сектором правового регулювання РВ ФДМУ  по Закарпатській області Семак В.П., Овчинніков В.В. – заступник начальника УДВС ГТУЮ у Закарпатській області  проінформують ЗМІ та громадськість про ситуацію щодо будівлі по площі Народній, 5 у м. Ужгороді та провокативних  дій керівництва Закарпатської обласної ради професійних спілок.

     Захід проводиться за ініціативи Закарпатського окружного адміністративного суду з метою попередження можливих  провокативних дій на запланованій Закарпатською облпрофрадою 16 травня 2018р. у м. Ужгороді  попереджувальній акції протесту біля будівлі суду по вул.  Загорській, 30 у м. Ужгороді.

 

         Запрошуємо представників ЗМІ до участі у вказаному заході.

 

         За довідками звертайтеся до прес-служби суду за телефонами:

         0994353767  (суддя-спікер  Зоя  Борисівна Плеханова)

         0951022304  (прес-секретар Віра Звірич).