flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Закарпатський окружний адміністративний суд повідомляє про тимчасове обмеження доступу до суду 01 жовтня 2020 року з 16:00 год. до 17:30 год.

01 жовтня 2020, 10:49

У зв’язку з діагностуванням у працівника суду гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2,  в  приміщеннях за адресою  вул. Загорська, 30 у м. Ужгороді та пл. Б. Хмельницького, 21 у м. Ужгороді  у зазначений час буде проводитися санітарна дезінфекція.

Судові засідання, призначені на цей термін у суді, проводитися не будуть.

Доступ  відвідувачів,  учасників судових справ до приміщень суду у цей проміжок часу заборонений.

Звертаємо вашу увагу на те, що  у канцелярії суду (вул. Загорська, 30 у м. Ужгороді) у зазначений проміжок часу буде чергувати працівник суду для прийому виключно документів, процесуальні строки подачі яких обмежені законодавством.

Також у випадку  термінової  необхідності подати документи до Закарпатського окружного адміністративного суду  просимо скористатися поштовим зв’язком, електронною поштою суду (inbox@adm.zk.court.gov.ua ) чи  особистим кабінетом в системі «Електронний суд».

Просимо відвідувачів суду поставитися з порозумінням до цієї ситуації, пов’язаної  із забезпеченням запобігання поширенню гострої респіраторної  інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19 .