flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Закарпатський окружний адміністративний суд повідомляє про обмежені можливості проведення судових засідань в режимі відеоконференцзв’язку

07 вересня 2022, 11:02

В умовах критичного недофінансування судової системи і, відповідно, відсутності можливості належного технічного обслуговування у Закарпатському окружному адміністративному суді працюють три зали судових засідань із шести, які обладнані відповідними технічними засобами для проведення судових засідань в режимі відеоконференції.

З огляду на зазначену ситуацію повідомляємо, що забезпечення відеоконференцзв'язку із використанням залів судових засідань Закарпатського окружного адміністративного суду за дорученням інших судів здійснюватиметься виключно за наявності завчасного бронювання майданчика за допомогою веб-порталу «Бронювання систем відеоконференцзв'язку» (https://vr.court.gov.ua) на підставі вмотивованої ухвали суду, що передбачено вимогами процесуального законодавства .

При бронюванні майданчика для відеоконференції  необхідно врахувати розклад роботи Закарпатського окружного адміністративного суду (Пн - чт: з 08:30 год. до 17:30 год., пт - з 08:30 год. до 16:15 год. Перерва - з 12:30 до 13:15год.).

Водночас нагадуємо учасникам судового процесу про можливість брати участь у судових засіданнях в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду (з робочого місця чи з дому) з використанням власних технічних засобів через підсистему захищеного відеоконференцзв’язку з судом (https://vkz.court.gov.ua).