flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Закарпатський окружний адміністративний суд повідомляє про тимчасову заборону допуску з 16:00 год. 14 липня 2020 року до 8:30 год. 16 липня 2020 року до суду на вул. Загорській, 30 у м. Ужгороді

14 липня 2020, 11:16

У зв’язку з підтвердженням діагнозу SARS-CоV-2 у працівника ТУ ДСА України в Закарпатській області   в  приміщенні за адресою  вул. Загорська, 30 у м. Ужгороді у зазначений час буде проводитися санітарна дезінфекція.

Доступ  відвідувачів,  учасників судових справ до зазначеного приміщення суду у цей проміжок часу заборонений.

Судові засідання, призначені на цей термін у суді за цією адресою, проводитися не будуть.

Звертаємо вашу увагу на те, що  розгляд справ у Закарпатському окружному адміністративному суді, розташованому на площі Б. Хмельницького, 21 у м.Ужгороді,  буде відбуватися  за розкладом (у звичайному режимі).

У разі термінової  необхідності подати документи до Закарпатського окружного адміністративного суду  просимо скористатися поштовим зв’язком, електронною поштою суду (inbox@adm.zk.court.gov.ua ) чи  особистим кабінетом в системі «Електронний суд».

Просимо відвідувачів суду поставитися з порозумінням до цієї ситуації, пов’язаної  із забезпеченням запобігання поширенню гострої респіраторної  інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19 .