flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Коментар Закарпатського окружного адміністративного суду щодо повідомлення на інтернет-сторінці «Трибуни» про неявку судді Луцовича на судове засідання «у справі Закарпатського атовця».

20 липня 2017, 16:43

З цього приводу Закарпатський окружний адміністративний суд повідомляє, що розгляд справи за позовом Мазура Андрія Ігоровича до Військової частини Польова пошта В4742 Міністерства оборони України, Міністерства оборони України про скасування наказів та зобов’язання вчинити дії, призначеної на 19 липня 2017 року на 15:30 годину, не відбувся у зв’язку з перебуванням судді Луцовича М.М. у колегії по справі, розгляд якої розпочався під головуванням судді Рейті С.І. о 13:20 годині цього ж дня та завершився лише о 16:57 годині. .

Завчасно передбачити таку ситуацію ні суддя Луцович М.М., який заздалегідь призначив справу Мазура А.І. до розгляду на 15:30 годину, ні інші члени колегії не могли, тому розгляд вищезазначеної справи не відбувся з об’єктивної причини, а дату наступного розгляду справи буде повідомлено додатково.