flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Закарпатському окружному адміністративному суді працівників суду вітали з професійним святом

16 грудня 2021, 11:09

Словами  вдячності за повсякденну кропітку працю, сумлінність при виконанні службових обов’язків та побажаннями міцного здоров’я,  успіхів у професійній діяльності, добробуту та особистого щастя  до колективу  звернувся голова суду Сергій Рейті.

 Він також висловив  сподівання щодо позитивних змін в оплаті праці працівників апарату суду у наступному році , що дало б змогу зберегти  кваліфіковані кадри для стабільної та ефективної роботи установи.

З професійним святом колектив також привітали заступник голови суду  Павло Микуляк та керівник апарату Олександр Скрипчук.

З нагоди Дня працівників суду за успішні досягнення в професійній діяльності голова суду вручив відзнаки працівникам апарату суду.

Зокрема, за сумлінну працю та високий професіоналізм працівники апарату Закарпатського окружного адміністративного   суду були нагороджені подяками та грамотами  Верховного Суду, Ради суддів України, Державної судової адміністрації України, Закарпатської обласної державної адміністрації, Закарпатської обласної ради  та Восьмого апеляційного адміністративного суду.