flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти-юристи знайомилися з роботою Закарпатського окружного адміністративного суду

11 березня 2024, 10:22

Студенти–третьокурсники та четвертокурсники юридичного факультету Ужгородського національного університету, які навчаються за спеціальністю «Правоохоронна діяльність» та «Право», у супроводі викладачки Наталії Шелевер - кандидатки юридичних наук, доцентки кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права юридичного факультету ДВНЗ "Ужгородський національний університет" відвідали відкрите судове засідання.

    

У судовому засіданні під головуванням судді Ярослави Калинич, яке відбувалося у режимі відеоконференцзв’язку (одна із сторін перебувала у іншому місті), майбутні юристи мали змогу побачити, як відбувається встановлення секретарем учасників судового процесу,  розгляд справи по суті - виступ сторін, дослідження судом письмових доказів, вихід судді до нарадчої кімнати та оголошення рішення.

Підсумком візиту до суду були позитивні враження студентів від атмосфери реального судового засідання та отримання нової для них інформації у суді.

Зазначимо, що Закарпатський окружний адміністративний суд на постійній основі співпрацює з   навчальними закладами, що готують спеціалістів в галузі права