flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Закарпатського окружного адміністративного суду прийняла участь в семінарі: “Здійснення правосуддя під час війни та після неї: нові виклики суспільного сприйняття та етичні дилеми”

02 жовтня 2024, 11:56

27 вересня 2024 року Національна школа суддів України провела у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича семінар для суддів місцевих та апеляційних судів “Здійснення правосуддя під час війни та після неї: нові виклики суспільного сприйняття та етичні дилеми”.

Семінар організовано та проведено Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України спільно та у співпраці з Консультативною місією Європейського Союзу в Україні.

У даному заході приймали участь судді місцевих та апеляційних судів. Від Закарпатського окружного адміністративного суду участь у семінарі прийняла суддя Скраль Тетяна Василівна.

Лекторами семінару виступили судді Верховного Суду у Касаційному господарському суді, член Вищої ради правосуддя та суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області, Чернівецького окружного адміністративного суду, радник і тренер КМЄС з питань належного врядування. 

На початку семінару проведено модеровану дискусію та надано можливість кожному учаснику зосередитись на важливих питаннях, які підняли доповідачі протягом заходу. За підсумками семінару кожен учасник отримав Сертифікат Національної школи суддів України.

Висловлюємо щиру подяку та повагу організаторам за проведення такого заходу, а також учасникам за активні дискусії, креативні ідеї та інформацію про практичний досвід.