flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«День відкритих дверей» у Закарпатському окружному адміністративному суді

25 травня 2015, 08:33

           21 травня 2015р. відбувся  анонсований  «День відкритих дверей» у Закарпатському окружному адміністративному суді.

           Основними та найактивнішими  учасниками  цього заходу стали студенти другого курсу  денної форми навчання юридичного факультету УжНУ ДВНЗ (напрям підготовки – міжнародне право).

             Із вступним словом до гостей виступив  керівник апарату Закарпатського окружного адміністративного суду Скрипчук Олександр Олексійович, який розповів про історію створення суду, особливості роботи суду,  звернув увагу присутніх на завдання адміністративного судочинства,   яке полягає в захисті прав та законних інтересів особи в публічно-правових спорах від порушень з боку органів влади.

             Продовжила знайомство з роботою суду заступник керівника апарату Лакатош Наталія Михайлівна, яка провела екскурсію  приміщенням суду ,  розповіла про роботу структурних підрозділів суду, помічників суддів та секретарів судових засідань.

              Начальник відділу документального забезпечення та режимно-секретної роботи Пустовар Наталія Федорівна та начальник відділу діловодства та аналітично-статистичної роботи Денчиля Михайло Михайлович  детально розповіли про роботу своїх відділів, відповіли на всі запитання майбутніх. юристів.   

             Як виявилося, самим цікавим моментом у програмі «Дня відкритих дверей»  для студентів було відвідання судового засідання, після закінчення якого з позитивними враженнями вони виявили бажання і в подальшому приймати участь у таких заходах в Закарпатському окружному адміністративному суді.