flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Методична допомога суддів Львівського апеляційного адміністративного суду

13 липня 2015, 14:31

          На виконання рішення  зборів суддів Львівського апеляційного адміністративного суду № 3/1 від 23.01. 2012 року щодо порядку надання методичної допомоги окружним адміністративним судам Львівського апеляційного округу з ініціативи голови Закарпатського окружного адміністративного   суду Шешені Олексія Миколайовича  10 липня 2015 року відбулася зустріч суддів Львівського апеляційного адміністративного  та Закарпатського окружного адміністративного судів в режимі відеоконференцзв’язку.

               Доповідачами по заздалегідь поставленим питанням на прикладі конкретних справ були судді Львівського апеляційного адміністративного суду  Гінда Оксана Миколаївна та Рибачук Андрій Іванович; також з окремих питань методичну допомогу надали заступник голови Львівського апеляційного адміністративного суду Олег Богданович Заверуха, судді   цього ж суду Руслан Віталійович Кухтей та Андрій Романович Курилець.

         В ході наради обговорено ряд проблемних питань, що виникали під час розгляду адміністративних справ першою інстанцією та за наслідками перегляду справ апеляційним  судом.

         Учасники зустрічі домовилися  і в подальшому у разі виникнення потреби в наданні  методичної допомоги  з окремих питань  спілкуватися в режимі  відеоконференцзв’язку.