flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розширена нарада розпорядників коштів.

17 серпня 2015, 10:11

15  серпня    2015 року  в приміщення Закарпатської обласної ради відбулася розширена нарада розпорядників коштів (Державного та місцевих бюджетів) за участі Голови  Державної казначейської служби України Тетяни Слюз, голови Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля, представників органів державної влади обласного рівня, м. Ужгород та Ужгородського району, представників органів  місцевого самоврядування.

 Тетяна Ярославівна висвітлила перед присутніми широке коло питань: переваги  нової системи  дистанційного обслуговування клієнтів «Клієнт Казначейства – Казначейство»,  питання щодо  децентралізації  влади, змін у Бюджетному кодексі України, нововведень у Податковому кодексі України, відкриття рахунків у системі  електронного адміністрування  ПДВ,  щодо переходу на обслуговування  розпорядників у державні банки,  щодо надання субвенцій. Окремо Тетяна Слюз звернула увагу присутніх на те, що 12 вересня 2015 року набуває чинності  Закон України «Про відкритість використання публічних коштів», цей Закон визначає умови та порядок забезпечення доступу до інформації про використання публічних коштів розпорядниками та одержувачами коштів державного і місцевих бюджетів, суб’єктами господарювання державної і комунальної власності, фондами загальнообов’язкового державного соціального страхування.

    Участь у вказаному заході, також прийняв керівник апарату  Закарпатського окружного адміністративного суду Олександр Скрипчук.