flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Призначено начальника територіального управління ДСА України в Закарпатській області

07 грудня 2015, 14:44

Відповідно до наказу Голови Державної судової адміністрації України 4 грудня 2015 року на посаду начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в Закарпатській області призначений Олександр Кошинський.

Олександр Олександрович досвідчений фахівець, мудрий та послідовний керівник, вимогливий до себе та підлеглих, принциповий та відповідальний державний службовець. Обіймаючи посаду заступника начальника територіального управління ДСА України в Закарпатській області плідно співпрацював з органами державної влади, що дозволяє на високому рівні здійснювати організаційне забезпечення діяльності місцевих судів області.

Державна судова адміністрація України щиро вітає Олександра Олександровича з призначенням на нову посаду та бажає успіхів у подальшій роботі, мудрості у прийнятті рішень, реалізації творчого потенціалу та нових звершень.

Наказом ДСА України від 01.12.2015 № 722/к Михайло Форкош  03.12.2015 звільнений з посади начальника територіального управління ДСА України в Закарпатській області у зв’язку з виходом на пенсію. За особистого сприяння Михайла Івановича судова влада в Закарпатті отримала нові приміщення судів, він постійно дбав за належне матеріально-технічне оснащення судових установ та фінансове забезпечення працівників апарату судів та суддів.

 7 жовтня 2015 року Президент України Петро Порошенко підписав Указ № 572/2015 "Про відзначення державними нагородами України працівників підприємств, установ та організацій". Серед тих, хто удостоєний високої державної нагороди був і Михайло Форкош. За вагомий особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток Української держави, забезпечення конституційних прав і свобод громадян, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм Михайло Іванович був нагороджений  Орденом "За заслуги" III ступеня. Сам орден Михайлу Івановичу вручили Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк та Голова Ради суддів України Валентина Сімоненко  під час проведення ХІІІ з"їзду суддів України, який відбувся у Києві 12-13 листопада.

 

 

Джерело: https://court.gov.ua/225263