flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Питання щорічного оцінювання державних службовців та розгляду дисциплінарних справ обговорювали у Закарпатському окружному адміністративному суді .

08 жовтня 2018, 11:12

За ініціативи та в приміщенні Закарпатського окружного адміністративного суду відбувся навчальний семінар з питань щорічного оцінювання державних службовців та розгляду дисциплінарних справ. Метою даного заходу було визначитися з правильним застосуванням окремих  норм Закону України «Про державну службу» № 889-VIII.

Із роз’ясненням вищезазначених проблемних питань виступили заступник начальника Міжрегіонального управління Національного агентства  України з питань державної служби у Львівській та Закарпатській  областях Микола Трофименко та головний спеціаліст Міжрегіонального  управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях Олеся Орелецька.

 Учасниками семінару також були представники ТУ ДСА України у Закарпатській області, представники Господарського  суду Закарпатської області та місцевих загальних судів області, представники Головного управління Державної  казначейської служби України у Закарпатській області, які в рамках семінару мали можливість отримати відповіді на всі, цікаві їм, а не тільки анонсовані питання.

Також варто зазначити, що вже не  вперше Закарпатський окружний адміністративний суд виступає  ініціатором з проведення семінару з питань  застосування норм Закону України «Про державну службу»  з метою  правильного застосування здобутих знань в роботі.