flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Закарпатський окружний адміністративний суд запрошує школярів до участі у конкурсі «Суд очима дитини».

01 листопада 2018, 10:02

Конкурс дитячого малюнка приурочений до святкування Дня працівника суду   ( 15 грудня 2018р.)  та  проведення Всеукраїнського тижня права , який відповідно до Указу Президента України проводиться щороку в тиждень, що включає 10 грудня - День прав людини, який відзначається в пам'ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

Роботи подаються до канцелярії суду  (за адресою: вул. Загорська, 30, м. Ужгород, 88017) до спеціально встановленої скриньки  або надсилаються поштою на цю ж адресу з 01 листопада 2018 року до 10 грудня 2018р. включно.

Нагородження відбудеться 14 грудня 2018р.

Учасниками конкурсу можуть бути школярі віком від 6 до18 років.

Переможці ,  визначені   у двох вікових  категоріях  ( по три з кожної) -  6-10 років та 11-18 років, будуть нагороджені пам’ятними подарунками. 

Вимоги до малюнків:

  • малюнок має відображати судову тематику: суддя, судовий процес, працівники суду, бачення дитиною ролі судді та для чого потрібен суд ,  уява про суд майбутнього, права людини тощо;
  • формат малюнку має бути не меншим за альбомний( А4) лист;
  • малюнок може бути виконаний фарбами , олівцями чи іншими засобами;
  • у правому нижньому куті малюнка має бути назва твору, прізвище та ім’я автора , а на звороті  -  школа,  контактний номер телефону.

Зазначимо, що захід проводиться з метою підвищення правової освіти, поширення інформації про діяльність суду,  висвітлення місії судді та суду в суспільстві.

Запрошуємо усіх бажаючих до участі у конкурсі.