flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Закарпатські профспілки нищать будівлю суду.

30 листопада 2018, 09:20

    Протиправні дії Закарпатської обласної ради професійних спілок щодо відмови звільнення приміщення на площі Народній, 5 у м. Ужгороді та бездіяльність щодо належного його утримання призводить до руйнування фасаду будівлі, яка є пам’яткою архітектури місцевого значення.

       Нагадаємо, що в листопаді 2016 року власником будівлі на пл. Народній, 5 у м. Ужгороді у відповідності до рішення суду став Фонд Державного майна України.

      В березні 2017 року Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням передав будівлю у власність Державної судової адміністрації України, яка в свою чергу в червні 2017 року передала вказану будівлю в оперативне управління Закарпатського окружного адміністративного суду.

      Не зважаючи на вказане та численні звернення Закарпатська обласна рада професійних спілок протиправно та без будь-яких правовстановлюючих документів займає загадану будівлю.

      Станом на сьогоднішній день правоохоронними  органами щодо протиправних дій профспілкової організації розслідуються кримінальні провадження за статтями  342 (опір представникові влади), 356 (самоправство) та 382 (невиконання судового рішення)  Кримінального кодексу  України.