flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Закарпатського окружного адміністративного суду вітає голову суду з Днем народження

05 квітня 2019, 16:04

     6 квітня відзначає свій 65 День народження шанований керівник, чудова людина, голова Закарпатського окружного адміністративного суду  Олексій Миколайович Шешеня.

    Уся трудова діяльність ювіляра пов’язана з галуззю права. Завдяки своїм високим професійним якостям він обіймав керівні посади начальника Головного управління юстиції  Закарпатської та Тернопільської областей в різні періоди, заступника голови суду, двічі  обраний зборами суддів головою Закарпатського окружного адміністративного суду. За свою плідну працю нагороджений численними грамотами та подяками, йому присвоєно почесне звання «Заслужений юрист України».

    Цього весняного дня колектив Закарпатського окружного адміністративного суду щиро вітає Олексія Миколайовича  з ювілеєм, бажає міцного здоров’я на довгі роки, великого людського щастя, добра, благополуччя, щасливого довголіття у колі рідних, близьких та друзів.  Ми всі завдячуємо Вам за Вашу багаторічну сумлінну працю,  за доброзичливі стосунки  з колегами у нашому колективі.