flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Лідер Закарпатських профспілок вдається до політичного шантажу заради «дієвої співпраці з профспілками» з питань права власності на майно.

31 травня 2019, 11:46

Голова  Закарпатської ради  професійних спілок вважає, що політична доля Гройсмана В.Б. на чергових парламентських виборах залежить від профспілок України.  «А чи розраховуєте Ви на цих виборах на підтримку профспілок України, як найбільшої масової громадської організації нашої країни?», -  саме цими словами    голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько звертається до прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б. у листі  з приводу будівлі по площі Народній, 5 у м. Ужгороді, де  у категоричній формі наполягає на негайному скасуванні розпорядження Кабінету Міністрів України від 29.03.2017р. № 221-р, яким зазначене приміщення передано до сфери управління Державної судової адміністрації України .

Також Володимир Фленько у своєму листі зазначив, що однією з   причин « розгромної поразки на минулих президентських виборах» було «ігнорування цієї громадської організації» екс-Президентом, а тому, «аби не повторити минулих помилок», пропонує прем’єру перелік дій, за виконання яких, вочевидь,  він зможе розраховувати на голоси «4,8 млн. людей праці». А це не схоже на передвиборчу торгівлю голосами членів Федерації профспілок України?

З огляду на цей лист, на який вкотре необхідно надати пояснення , Закарпатський окружний адміністративний суд  нагадує, що 24 квітня 2019 року колегія  суддів Окружного адміністративного суду міста Києва визнала правомірною передачу будівлі по площі Народній, 5 у м. Ужгороді в оперативне управління Закарпатському окружному адміністративному суду, тобто розпорядження Кабінету Міністрів України  від 29.03.2017 р. № 221-р про передачу частини будівлі на площі Народній ,5 у м. Ужгороді загальною площею 3676,4 кв.м  прийняте в межах повноважень та у законний спосіб.

З огляду на те, що Закарпатськими профспілками використані всі спроби заволодіти неналежним їм приміщенням по площі Народній, 5 у м. Ужгороді, пану Володимиру Фленьку, як лідеру однієї з членських організацій Федерації профспілок України, громадянину правової держави, доцільно було б  продемонструвати повагу до законів України та виконати рішення   Господарського  суду Закарпатської області  про усунення  перешкод у користуванні майном шляхом звільнення приміщення  по площі Народній,5 у м. Ужгороді , яке пройшло всі судові інстанції і набуло законної сили, а не вдаватися до політичного шантажу та маніпуляцій  голосами виборців.