flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Закарпатському окружному адміністративному суді завершилася виробнича практика студентів-юристів

20 червня 2019, 11:57

      За весь період перебування у суді майбутні правники, які навчаються у  Природничо-гуманітарному коледжі Ужгородського  національного університету на  4 курсі за спеціальністю "Правознавство", ознайомилися з організацією роботи суду, з веденням судового діловодства, роботою архіву суду, секретарів судових засідань, спілкувалися з помічниками суддів, мали можливість спостерігати за роботою суддів, відвідуючи судові засідання тощо.

      Керівництвом та працівниками апарату суду були створені належні умови  та атмосфера, що сприяло ефективному закріпленню практикантами здобутих у навчальному закладі теоретичних знань .

     Крім того, майбутні юристи під керівництвом наставників залучалися безпосередньо до оформлення матеріалів, які надходили до суду, у судові справи,   знайомилися з роботою КП «Діловодство спеціалізованого суду»

     Звісно, не всі теперішні студенти-юристи працюватимуть у суді, проте інформація та навики, отримані на практиці у нас, безумовно знадобляться у їм в обраній ними правничій професії.

     Зазначимо, що Закарпатський окружний адміністративний суд на постійній основі співпрацює з навчальними закладами, що готують спеціалістів в галузі права.