flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про реалізацію Комунікаційної стратегії Восьмого апеляційного адміністративного суду говорили у м. Львові.

11 липня 2019, 10:42

   

 

 

 

 

 

         

 

       

         Круглий стіл з питань комунікаційної діяльності 8ААС відвідали суддя  Закарпатського окружного адміністративного суду Сергій Гаврилко та прес-секретар суду Віра Звірич.

              На зустрічі,  яку  організував та скликав  голова Восьмого апеляційного адміністративного суду Олег Заверуха  для суддів спікерів та прес-секретарів окружних адміністративних судів відповідного апеляційного округу  у  м. Львові ,   учасникам розповіли   про Комунікаційну  стратегію 8ААС  та її реалізацію  за перше півріччя поточного року.

          Зокрема, Олег Заверуха  зазначив, що вся комунікаційна діяльність суду спрямована на підвищення довіри суспільства до судової гілки влади, розповів присутнім про способи реалізації цього завдання : інформування громадян про діяльність установи через веб - сайт суду, соціальні мережі,  організацію ознайомчих візитів школярів та  молоді до суду , візити іноземних делегацій,  викладацька та просвітницька діяльність, запровадження медіації, благодійні заходи тощо.

           Окрему увагу присутніх  він звернув на налагодженні у судах внутрішньої комунікації, що дасть змогу оперативно і ефективно реагувати на всі ситуації, які можуть виникнути в процесі роботи суду.

          Запрошений гість зібрання – суддя-спікер Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду  Ігор Олендер розповів учасникам заходу про досвід Верховного суду  з висвітлення роботи установи. Він зазначив, що домінуючою інформацією про роботу суду на веб-сайтах судів  мають бути   повідомлення про результати розгляду справ, що цікавлять широке коло осіб,  по справах, розгляд яких супроводжувався значним суспільним інтересом, розповів про  ефективність оперативного прес-релізу за  результатом розгляду резонансної справи для інформування ЗМІ та громадськості.

            Своїми  напрацюваннями  на посаді прес-секретаря Восьмого апеляційного адміністративного суду поділилася з присутніми Уляна Уніят.

         Насамкінець учасники  круглого столу висловилися про необхідність  організації таких  зустрічей і надалі для можливості обговорення нагальних питань, обміну досвідом учасників, які займаються  комунікаційною діяльністю у судах.

 

 

Фото  8ААС