flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей відбувся у Закарпатському окружному адміністративному суді

11 липня 2019, 17:09

     

 

 

 

 

 

     

 

 

         Активність відвідування заходу була невисокою, що пояснюється періодом літніх відпусток, Однак ті громадяни, які скористалися можливістю  побачити і  отримати більше інформації про роботу Закарпатського окружного адміністративного суду , з огляду на їхні відгуки, не пожалкували.

         Про обсяг роботи канцелярії, порядок подачі документів до суду , направлення справ до апеляційної та касаційної інстанцій,  про порядок  проведення  розподілу суддям позовних заяв, що надходять до суду, про обсяг інформації щодо справ, що  перебувають на розгляді у суді, яку можна отримати на веб-сайті суду, розповідали присутнім начальники відповідних відділів    Галина Повханич,  Михайло Чубірко та заступник керівника апарату Тетяна Погоріляк.

        Також більшість  відвідувачів заходу відзначили доброзичливе, коректне ставлення працівників апарату суду до громадян, які приходять до установи з тих чи інших питань або хочуть  отримати інформацію телефоном. Однак всі відвідувачі зауважили, що розташування суду у двох приміщеннях в різних районах міста створює суттєві незручності учасникам справ, представникам тощо.

        Зазначимо, що формат цього заходу  передбачав відвідування суду усіма бажаючими та проводився  у рамках відзначення Днів адміністративної юстиції України  з метою інформування та  підвищення загального рівня правової культури громадян, формування поваги до права, налагодження діалогу з суспільством  для покращення доступу до правосуддя.